Anne Pääsuke

Töötan Läänemaal Ridala Põhikoolis  muusikaõpetajana ja juhendan Haapsalus enda loodud Laulustuudiot DO-RE-MI. Minu käe all laulavad sel aastal 2 lastekoori, 2 mudilaskoori ja 1 poistekoor, kes kõik soovivad osaleda 2025. aasta üldlaulupeol. Lisaks koorilaulule saavad kõik huvilised laulda ansamblites ja üles astuda solistidena.

Lizett Käst

Olen muusikaõpetaja Pärnu Vanalinna Põhikoolis ja omaenda loodud Lizetti Muusikastuudios. Muusika on saatnud mind kogu elu. Olen esinenud ja võistelnud väiksematel ning suurematel lavalaudadel alates 3. eluaastast. Olen käinud neljal üld/noorte laulu- ja tantsupeol. Viimase kolme aasta jooksul olen esinenud veel WAF laulukooriga Eesti suurematel lavadel kontsertsarjaga Valge Gospel. Eelmisel sügisel astusin üles ka populaarses telesaates ,,Ma näen su häält’’. Peamine eesmärk on tunda rõõmu muusikast ja laulmisest, iga kogemus on oluline, mis voolib sinust hea ja julge laulja või muusiku.

Maarika Reimand

Olen Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia teooriaainete ja dirigeerimise õpetaja, Viljandi muusikakooli õppejuht, solfedžo- ja lauluõpetaja, juhendan noormeeste kvartetti A-5.

Merike Teppan- Kolk

Olen taustalt pärimusmuusik ja viiulimängija. Igapäevatööna juhin Sindi Muusikakooli ja töötan pärimusviiuli õpetajana. Viimased 25 aastat olen juhendanud laulukoori ”Selja Lauseltsing”.

Ise olen laulmisega tegelenud enamasti koorilauljana. Kõige arendavam aeg on olnud laulmine Tallinna Muusikakeskkooli kammerkooris Elo Üleoja käe all.

Similar Posts