Laura Junson

Muusik, laulja ja laulukirjutaja, kaastegev sellistes kooseisudes nagu Laura Junson & Erko Niit duo, Laura Junson & The Jeth ,Kali Briis Band, Laura Juno ja vokaalansambel Mixtet. Õppinud TÜ Viljandi Kultuuriakadeemias jazz-laulu pilliõpetaja suunal ning TÜVKA-EMTA ühisõppekaval omandanud magistrikraadi pilliõpetajana ja töötab lauluõpetaja ning bändijuhendajana Pärnu Muusikakooli Rütmimuusika osakonnas.

Maarika Reimand

Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia teooria aine ja dirigeerimise õpetaja, Viljandi muusikakooli õppejuht, solfedžo- ja lauluõpetaja, juhendab noormeeste kvartetti A-5.

Viljar Soomre

on Treimani rahvamaja juhataja, kultuurikorraldajana tegutsenud 44 aastat. On mänginud ja laulnud mitmetes ansamblites, palju aastaid on ta juhendanud noorte bände ja korraldanud Pärnumaa bändide päevi. 

Reet Jürima

On muusikaõpetaja ja koorijuht Pärnu Kuninga tänava Põhikoolis ning juhendab tütarlaste ansamblit.
Tal on ka endal nii koori- kui ansamblilaulja kogemus. Reet ütleb, et pole midagi ilusamat kui mitmehäälne laulmine.

Ele Millistfer

On laulja, muusikaliartist, laulukirjutaja, vokaalpedagoog ja kontsertmeister. Ta armastab head muusikat ega piira seda mingi žanriga ̶ talle meeldib nii kuulata kui ka ise teha erinevates stiilides muusikat. Tema enda loomingut on nimetatud heakõlaliseks muusikali mõjutustega jazz’iks või vaimseks muusikaks. Muusikas peab ta tähtsaimaks mõtet – muusika peab olema sellest kantud ning tehnilised oskused mõtte edastamise teenistuses.
Ele on loonud palju rolle muusikalides nii Eestis, Soomes, Saksamaal kui mujal, viimastel aastatel mitmed rollid Vanemuise teatris (Donna („Mamma Mia! ”), Fantine („Hüljatud”), Delorise dublant („Nunnad hoos”)).
2019. aastal ilmus koostöös Eesti tippmuusikutega Ele omaloominguga plaat „Alguse paik”.
Õpetajana töötab Ele hetkel Suure-Jaani Muusikakoolis juhendades soliste ja vokaalansambleid.

Similar Posts