Lõppvooru žürii:

Sirje Medell

töötan soololaulu õppejõuna EMTA Lavakunstikoolis , MUBAs rütmimuusika laulu hääleseadjana. Teen koostööd paljude prof-lauljatega nii pop-muusika kui ka klassikalise laulu valdkonnas.

Pilvi Karu

Olen muusikaõpetaja Kuressaare Luce koolis ja laulustuudios Püüa Pilvi. Õpetan kooliealisi soliste ning samuti teen hääleseadet täiskasvanutele. Olen Eesti noorte lauljate konkursi Solistica kunstiline juht.

Priit Pajusaar

Olen helilooja, muusikaprodutsent ja helirežissöör.

Minu esimene heliloominguline katsetus pärineb ajast, mil olin 8 aastane. Tekkis mingi eriline vajadus kirjutada õele sünnipäevaks klaveripala. Sellest hetkest ongi olnud alateadlik vajadus muusikat luua. Tänaseks olen loonud väga eriilmelist muusikat alates lastelauludest lõpetades koorilaulude, muusikalide, filmimuusika ja ooperiga.

Meeldib lugeda raamatuid ja hoida ennast kursis ajakohaste teemadega nii Eestis kui mujal maailmas. Samaväärselt olulised on nii oma keha kui vaimu vormis hoidmine. Kuna hindan kõrgelt häid inimestevahelisi suhteid, siis hoolitsen selle eest, et mul jätkuks aega ja tähelepanu ka oma lähedastele ja sõpradele.

Eve Pärnsalu

Olen pärit Pärnumaalt, Lõpelt. Töötan rütmimuusika laulmise õpetajana Tallinna Muusika- ja Balletikoolis ning pedagoogika lektorina Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias. Tegutsen ka lauljana ning vahel kirjutan ja tõlgin laulude tekste. Olen lauljaid õpetanud ka Kehra Kunstidekoolis ja Saue Muusikakoolis. Esimene Sügisulu žüriikogemus pärineb aastast 2005.

Kaspar Kalluste

trummar, kes on jazzi- ja rokilavadel figureerinud juba pikki aastaid.

Muusikalisi eeskujusid on olnud palju ja väga erinevaid, kuid muusikutee kõige olulisemateks mõjutamateks peab ta oma kalleid õpetajaid. Kaspar Kalluste inspiratsiooniallikaiks on kirg muusika vastu ja mõistagi elu ise.

Erinevates koosseisudes on Kaspar Kallustel olnud väga palju tema jaoks olulisi esinemisi mitmel festivalil: Jazzkaar, Tallinn Music Week, Positivus, Rainbow Jazz ja Vilnius Music Week on vaid mõned neist. Suurimale publikule on ta astunud üles ansambli The Sun koosseisus, näiteks 2007. aastal Aerosmithi ja Alice Cooperi soojendusesinejana.

Similar Posts